SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorps HockeyClub (Miners)
Ishockey

Åstorp Miners J18
2021-03-07 08:34

Välkommen till ÅHC Miners satsning på juniorhockey i Åstorp. 

 

Med utgångspunkten att både utveckla laget, spelare och individen får du som spelare den bästa  plattformen för att utvecklas. Våra tränare har en filosofi som förbereder och bygger dig som spelare/individ för det som krävs som både juniorspelare och i framtiden seniorspelare. Ett modern hockeytänk som genomsyrar

 

  • Allt börjar i dina förutsättningar att skapa den fysik som krävs för att utvecklas som hockeyspelare.
  • Den fysiska träningen anpassas efter vart på säsongen vi befinner oss och vad du som individ behöver.
  • Tillgång till en fantastisk träningsanlägning för fys där du kommer att träna som lag men även kan ta individuella initiv till din utveckling.
  • Ispassen är fokuserade på kvalitet där varje minut nyttjas för ge dig som spelare en så effektiv träning som möjligt. Volym får aldrig ersätta kvalitet.
  • För dig som målvakt känns det tryggt att veta att du har målvakttränaren med dig på isen vid varje träningspass. Träningarna är upplagda för att du hela tiden ska vara aktiv och utmanas. Även här ser vi kvalitet före volym. 

För dig som förälder kommer du till en klubb där du kan följa din spelare och fokusera på det som är positivt/roligt, hockeyn. Det innebär att kiosktider, lotter etc. inte finns med på kravlistan. Vi ser istället fram emot ert spontana engagemang i att hjälpa till och skapa de bästa förutsättningarna för laget. 

 

Vill du vara med på resa... då ser vi fram emot att träffa dig. 

 

Per Joehns, Lagledare, 070-595 53 14


Nyhetsarkiv
Åstorp Miners J182021-03-07 08:34
 
Sponsorer