SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorps HockeyClub (Miners)
Ishockey

Team B 21/22 - Välkommen att spela med oss
2021-04-08 17:47

Vi har nu avlutat en såsong som varit mörklig för oss alla. 

 

Samtidigt som blickar vi framåt och bygger vårt lag inför säsongen 2021/2022 där vi hoppas på mycket matcher. Vi bygger vidare på samma satabila trupp som kunnat fokusera säsongen på att bygga upp ett väl fungerande spel. 

 

Inför kommande säsong siktar vi på att ha ett lag i B1 och ser även att vi har utrymme för några spelare till som vill vara med på vår resa där vi fokuserar på att utveckla laget, spelaren och individen. Primärt för spelet i B1 men även med fokus på att kunna spela A2/A1 kommande säsong. 

 

Är du framåt och vill utvecklas så kommer det att att finnas möjlighet att träna/spela med vårt Team A, Men här utgår vi alltid ifrån individens egna utveckling. Vi plockar lika ofta ner spelare på dispens som vi låter spelare prova uppåt.  I båda fallen för att ge varje individ rätt möjligheter och förutsättningar att utvecklas som spelare och individ.

 

Välkommen till en ny säsong.

 

/Tränare & Ledare

 

 
Sponsorer